MŪSŲ PRODUKTAI

 Nr. 9 Pomidoras

Klasikinio pomidorų padažo improvizacija pagal Aštriai Aštru! Kaip ir priklauso, maloniai šildanti ir deranti kone prie visko!

Aštrumas 2/10

Sudėtis: pomidorai, Naga Jolakia aitriosios paprikos, obuolių sidro actas, svogūnai, česnakai, petražolės, raudonosios paprikos, cukranendrių.
Kiekis: 150 ml.

Nr. 4 Morka

Itin lengvo aštrumo padažas, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka morkos, žalioji citrina ir čiobrelis. Nr.4 Morka -  žuvies ir jūros gėrybių patiekalams.

Aštrumas: 2/10

Sudėtis: morkos, žaliųjų citrinų sultys, svogūnai, paprikos, saliero šaknis, vanduo, čiobreliai, ciberžolė, Ghost Pepper aitriosios paprikos, cukranendrių cukrus, druska, obuolių sidro actas.
Kiekis: 150ml.

Nr. 2 Mangas

Greičiausiai, kad populiariausias Aštriai Aštru padažas su mangais, kurį kaitina Naga Jolokia a.k.a Ghost pepper aitriosios paprikos.
Vidutiniškai aštrus, puikiai derantis su salotomis, paukštiena, žuvimi ir jūros gėrybių bei ryžių patiekalais.
Aštrumas 3/10
Sudėtis: mangai, morkos, svogūnai, aitriosios paprikos Naga Jolakia a.k.a Ghost pepper, cukranendrių cukrus, actas, čiobreliai, druska.
Kiekis: 150ml.



Nr. 81 Ghost


Dūmiškas, degintais česnakais pagardintas, kiek smarkiau nei vidutiniškai aštrus padažas, kurį kaitina Naga Jolokia a.k.a Ghost pepper aitriosios paprikos.
Ghost padažu rekomenduojame gardinti įvairius mėsos patiekalus, troškinius, sriubas ir grill malonumus. 

Aštrumas 7/10

Sudėtis: Naga Jolakia a.k.a Ghost pepper aitriosios paprikos, Chipotle, Arbol, deginti česnakai, pomidorai, svogūnai, druska, Muskovado cukrus, paprikos, baltojo vyno actas.
Kiekis: 150 ml.

 

Nr. 7 Septyni

Smarkiau nei vidutiniškai aštrus, Indiškomis  skonių natomis pasižymintis padažas, kurį kaitina Habanero Red Savina aitriosios paprikos.
Nr. 7 Septyni rekomenduojame prie ryžių ir įvairių mėsos patiekalų bei daržoviškų troškinių.

Aštrumas: 7/10

Sudėtis: pomidorai, paprikos, žaliųjų citrinų sultys, svogūnai, citrinžolė, česnakas, cukrus, obuolių sidro actas, imbieras, kalendra, druska, Habanero Red Savina aitriosios paprikos, cinamonas, kuminas.


________________________________________________

 

Marė Pekloj

Natūralus pimidorų pagardas įvairiems patiekalams, kokteiliams gaminti arba blaiviai vienu pačiu pasimėgauti. Puikiai derės su džinu, tekila, degtine ir būtinai gera sauja ledo. Baras namuose? Su Mare Pekloj įgyvendinamas nesunkiai!

Aštrumas 1/10

Sudėtis: pomidorų sultys, pomidorai, paprikos, obuolių sidro actas 6%, marinuoti agurkai, salierų stiebai, kaparėliai, krienai, pomidorų pasta, sojos padažas, Vorčesterio padažas, petražolės, druska, malti Kajeno pipirai.

I'm Fine

Gaiviai salstelėjęs, lengvas, meksikietiškų skonių natų turintis aitriųjų Chalapos paprikų ir obuolių pagardas.
Tinkantis prie visko, bet labiausiai rekomenduojamas salotoms ir meksikietiškiems patiekalams gardinti.

Aštrumas 4/10

Sudėtis: aitriosios Chalapos paprikos, obuolių sultys, obuolių sidro actas 6%, paprikos, cukrus, druska, kalendra, garstyčių sėklos, kumino sėklos. Alergenai: garstyčios, gali būti riešutų, salierų pėdsakų. 
Kiekis: 250ml.

Narsius Trolinskis

Gaivi svarainių ir ananasų sintezė, pereinanti į deginančią pietietišką potyrį. Mėgstate azijietiškus skonius? Šis aštrus padažas jums! 

8/10

Sudėtis: Moruga Scorpion, Habanero aitriosios paprikos, paprikos, ananasai, svarainiai, ananasų sultys, cukrus, obuolių sidro actas 6%, druska, citrinžolė, Kafiro laimo lapai.
Kiekis: 140ml.


Šmėkla

Kriaušių ir šilauogių saldumas, pagyvintas sodria raudonojo vyno nata. Tobulas reikalas prie laukinių paukščių mėsos patiekalų! O jei apie aštrumą - smarkus. Pasirodantis netikėtai, kaip šmėkla.

Aštrumas 9/10

Sudėtis: Ghost pepper aitriosios paprikos, kriaušės, šilauogės, raudonasis vynas, raudonojo vyno actas 6%, cukrus, druska.
Kiekis: 140ml.


Aštrialiežuvė

Lietuviški obuoliai, miško bruknės ir šlakelis ruginės. Tradicinis šventinio stalo atributas, pakeliantis skonių kartelę truputį aukščiau. Šiuo padažu rekomenduojame gardinti įvairius mėsos patiekalus, ypač jautienos, paukštienos.

Aštrumas 9/10

Sudėtis: Carolina Reaper, Habanero aitriosios paprikos, obuoliai, bruknės, obuolių sultys, obuolių sidro actas 6%, cukrus, samanė, druska.
Kiekis: 140ml.

 

Armageddon

 

Alksnio dūme rūkytų burokėlių ir slyvų sąjunga palaiminta Armageddon ir Ghost Pepper aitriųjų paprikų karščių. Rekomenduojame šiuo padažu mėgautis maišant jį su plėšyta kiauliena ar kitokia malonaus dūmo ir lengvo saldumo besiprašančia mėsa.

Aštrumas 8/10

Sudėtis: rūkyti burokėliai, slyvos, vanduo, Armageddon, Ghost pepper aitriosios paprikos, obuolių sidro actas 6%, petražolių šaknys, cukrus, druska, prieskoniai. Alergenai: galimi riešutų pėdsakai.
Kiekis: 140ml.

 

Kaliausė

Lietuviško daržo gėrybių kolekcija smarkiai paaštrinta aitriosiomis pasaulio paprikomis. Žmonės kalba, kad primena “Adžiką”. Galbūt ir primena - tokią, kokią verda mama! Mėgaukitės juo kaip pagardu arba naudokite kaip aštrų sriubų, troškinių ir kitų patiekalų ingredientą.

Aštrumas 10/10

Sudėtis: Carolina Reaper, Ghost pepper, Habanero aitriosios paprikos, pomidorai, morkos, paprikos, svogūnai, česnakai, baltojo vyno actas 6%, baltasis vynas, druska.
Kiekis: 140ml.

 

 GRINGO

Kinky Bowls x Gringo pub.
Padažas, sukurtas paaštrinti firminį šio baro mėsainį, tačiau populiarus ir prie kitų meniu užkandių bei patiekalų.

Aštrumas 4/10

Sudėtis: paprikos, pomidorai, obuolių sidro actas 6%, aitriosios Habanero, Chalapos ir Serrano paprikos, svogūnai, česnakai, cukrus, Chipotle pipirai, kvapieji pipirai, druska.


KRIENAI

Proginiai! Mūsų pačių daržuose užauginti, mūsų pačių rankomis nukasti ir mūsų pačių ašarų lydimi sutarkuoti. O kad jėgos netrūktų - paaštrinti Ghost pepper aitriosiomis paprikomis.

Aštrumas 3/10

Sudėtis: krienai, actas, Ghost pepper aitriosios paprikos, druska, cukrus.

*suvartoti per dvi savaites