MŪSŲ PRODUKTAI
Nr. 9 Pomidoras
Aštrumas 2/10
Nr. 4 Morka
Itin lengvo aštrumo padažas, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka morkos, žalioji citrina ir čiobrelis. Nr.4 Morka - žuvies ir jūros gėrybių patiekalams.
Aštrumas: 2/10
Sudėtis: morkos, žaliųjų citrinų sultys, svogūnai, paprikos, saliero šaknis, vanduo, čiobreliai, ciberžolė, Ghost Pepper aitriosios paprikos, cukranendrių cukrus, druska, obuolių sidro actas.
Kiekis: 150ml.
Nr. 2 Mangas
Vidutiniškai aštrus, puikiai derantis su salotomis, paukštiena, žuvimi ir jūros gėrybių bei ryžių patiekalais.
Nr. 81 Ghost
Dūmiškas, degintais česnakais pagardintas, kiek smarkiau nei vidutiniškai aštrus padažas, kurį kaitina Naga Jolokia a.k.a Ghost pepper aitriosios paprikos.
Ghost padažu rekomenduojame gardinti įvairius mėsos patiekalus, troškinius, sriubas ir grill malonumus.
Aštrumas 7/10
Sudėtis: Naga Jolakia a.k.a Ghost pepper aitriosios paprikos, Chipotle, Arbol, deginti česnakai, pomidorai, svogūnai, druska, Muskovado cukrus, paprikos, baltojo vyno actas.
Kiekis: 150 ml.
Nr. 7 Septyni
Smarkiau nei vidutiniškai aštrus, Indiškomis skonių natomis pasižymintis padažas, kurį kaitina Habanero Red Savina aitriosios paprikos.
Nr. 7 Septyni rekomenduojame prie ryžių ir įvairių mėsos patiekalų bei daržoviškų troškinių.
Aštrumas: 7/10
Sudėtis: pomidorai, paprikos, žaliųjų citrinų sultys, svogūnai, citrinžolė, česnakas, cukrus, obuolių sidro actas, imbieras, kalendra, druska, Habanero Red Savina aitriosios paprikos, cinamonas, kuminas.
________________________________________________
Marė Pekloj
Natūralus pimidorų pagardas įvairiems patiekalams, kokteiliams gaminti arba blaiviai vienu pačiu pasimėgauti. Puikiai derės su džinu, tekila, degtine ir būtinai gera sauja ledo. Baras namuose? Su Mare Pekloj įgyvendinamas nesunkiai!
Aštrumas 1/10
Sudėtis: pomidorų sultys, pomidorai, paprikos, obuolių sidro actas 6%, marinuoti agurkai, salierų stiebai, kaparėliai, krienai, pomidorų pasta, sojos padažas, Vorčesterio padažas, petražolės, druska, malti Kajeno pipirai.
I'm Fine
Gaiviai salstelėjęs, lengvas, meksikietiškų skonių natų turintis aitriųjų Chalapos paprikų ir obuolių pagardas.
Tinkantis prie visko, bet labiausiai rekomenduojamas salotoms ir meksikietiškiems patiekalams gardinti.
Aštrumas 4/10
Sudėtis: aitriosios Chalapos paprikos, obuolių sultys, obuolių sidro actas 6%, paprikos, cukrus, druska, kalendra, garstyčių sėklos, kumino sėklos. Alergenai: garstyčios, gali būti riešutų, salierų pėdsakų.
Kiekis: 250ml.
Narsius Trolinskis
Gaivi svarainių ir ananasų sintezė, pereinanti į deginančią pietietišką potyrį. Mėgstate azijietiškus skonius? Šis aštrus padažas jums!
8/10
Sudėtis: Moruga Scorpion, Habanero aitriosios paprikos, paprikos, ananasai, svarainiai, ananasų sultys, cukrus, obuolių sidro actas 6%, druska, citrinžolė, Kafiro laimo lapai.
Kiekis: 140ml.
Šmėkla
Kriaušių ir šilauogių saldumas, pagyvintas sodria raudonojo vyno nata. Tobulas reikalas prie laukinių paukščių mėsos patiekalų! O jei apie aštrumą - smarkus. Pasirodantis netikėtai, kaip šmėkla.
Aštrumas 9/10
Sudėtis: Ghost pepper aitriosios paprikos, kriaušės, šilauogės, raudonasis vynas, raudonojo vyno actas 6%, cukrus, druska.
Kiekis: 140ml.
Aštrialiežuvė
Lietuviški obuoliai, miško bruknės ir šlakelis ruginės. Tradicinis šventinio stalo atributas, pakeliantis skonių kartelę truputį aukščiau. Šiuo padažu rekomenduojame gardinti įvairius mėsos patiekalus, ypač jautienos, paukštienos.
Aštrumas 9/10
Sudėtis: Carolina Reaper, Habanero aitriosios paprikos, obuoliai, bruknės, obuolių sultys, obuolių sidro actas 6%, cukrus, samanė, druska.
Kiekis: 140ml.
Armageddon
Alksnio dūme rūkytų burokėlių ir slyvų sąjunga palaiminta Armageddon ir Ghost Pepper aitriųjų paprikų karščių. Rekomenduojame šiuo padažu mėgautis maišant jį su plėšyta kiauliena ar kitokia malonaus dūmo ir lengvo saldumo besiprašančia mėsa.
Aštrumas 8/10
Sudėtis: rūkyti burokėliai, slyvos, vanduo, Armageddon, Ghost pepper aitriosios paprikos, obuolių sidro actas 6%, petražolių šaknys, cukrus, druska, prieskoniai. Alergenai: galimi riešutų pėdsakai.
Kiekis: 140ml.
Kaliausė
Lietuviško daržo gėrybių kolekcija smarkiai paaštrinta aitriosiomis pasaulio paprikomis. Žmonės kalba, kad primena “Adžiką”. Galbūt ir primena - tokią, kokią verda mama! Mėgaukitės juo kaip pagardu arba naudokite kaip aštrų sriubų, troškinių ir kitų patiekalų ingredientą.
Aštrumas 10/10
Sudėtis: Carolina Reaper, Ghost pepper, Habanero aitriosios paprikos, pomidorai, morkos, paprikos, svogūnai, česnakai, baltojo vyno actas 6%, baltasis vynas, druska.
Kiekis: 140ml.
GRINGO
Kinky Bowls x Gringo pub.
Padažas, sukurtas paaštrinti firminį šio baro mėsainį, tačiau populiarus ir prie kitų meniu užkandių bei patiekalų.
Aštrumas 4/10
Sudėtis: paprikos, pomidorai, obuolių sidro actas 6%, aitriosios Habanero, Chalapos ir Serrano paprikos, svogūnai, česnakai, cukrus, Chipotle pipirai, kvapieji pipirai, druska.
KRIENAI
Proginiai! Mūsų pačių daržuose užauginti, mūsų pačių rankomis nukasti ir mūsų pačių ašarų lydimi sutarkuoti. O kad jėgos netrūktų - paaštrinti Ghost pepper aitriosiomis paprikomis.
Aštrumas 3/10
Sudėtis: krienai, actas, Ghost pepper aitriosios paprikos, druska, cukrus.
*suvartoti per dvi savaites